Podaljševanje trepalnic

Bujne, goste in dolge trepalnice – sanje vsake ženske. Mi sanje spreminjamo v resničnost.

Kaj je podaljševanje trepalnic?

Vaše naravne trepalnice se podaljšajo z daljšo, bolj barvito umetno trepalnico, na katero je predhodno nanešeno posebno lepilo.
Možnosti v našem studiu: Podaljševanje trepalnic 1:1 oziroma 3D ruski volumen.
Podaljševanje trepalnic je potrebno zaupati samo visoko usposobljenim strokovnjakom, saj poseg zahteva občutljivo delo. Nepravilna obravnava lahko privede do neželenih posledic – v najslabšem primeru umetne trepalnice oslabijo naravne trepalnice.
Rezultat podaljševanja trepalnic je v celoti odvisen od vaših želja. Nanešene trepalnice imajo lahko tako maksimalen volumen, dolžino in moč, lahko pa dolžina in volumen le nekoliko presegata stanje naravnih trepalnic. Umetne trepalnice so tako videti kot lastne goste, obarvane trepalnice. Upoštevati je potrebno, da se bodo umetne trepalnice zaradi prevelike dolžine in trdnosti hitreje odlepile in odpadle, ker bodo takšne trepalnice zapletle naravne trepalnice in s tem skrajšale njihov življenjski cikel.
Upoštevamo individualne želje vsake stranke, svetujemo na podlagi stanja in s posegom vidno ublažimo pomanjkljivosti ter dosežemo odličen rezultat.

Prvi set trepalnic 1 : 1

Trajanje 120 min.
Cena: 40,00 €

Prvi set trepalnic 3D ruski volumen

Trajanje 180 min.
Cena: 60,00 €

Share This