tretmaji za odpravo celulita

Posebne tehnike ročne in mehanske masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa.

Roll Shaper IR

Masažna naprava za zmanjšanje celulita

Limfna drenažna masaža prinaša številne koristi za zdravje in počutje: zagotavlja več energije, dviguje razpoloženje, izboljšuje presnovo in kakovost spanja, krepi imunski sistem, zmanjšuje otekanje ter pospešuje krvni obtok. Poleg tega postane koža bolj prožna, mišični tonus se okrepi, že po nekaj sejah pa se zmanjša količina maščobe, in celulit se opazno zmanjša.

Zakaj je Roll Shaper tako učinkovit?

  • Zmanjšuje maščobno tkivo, izboljšuje krvni obtok, obenem pa popolnoma sprošča;
  • 3-krat bolj intenziven in učinkovit, kar pomeni hitrejše rezultate;
  • Masažna naprava, ki pomaga pri boju proti celulitu.

Glavni namen masaže z ROLLER SHAPER je zmanjšanje plast maščobnega tkiva in oblikovanje vitkejše postave. Poleg učinka hujšanja je masaža z ROLLER SHAPER tudi odlično sredstvo za boj proti celulitu in strijam.

Izpostavljenost infrardečim žarkom omogoča izločanje odvečne maščobe, toksičnih spojin in presežka nakopičene tekočine, kar vodi v oblikovanje pomarančne kože. Zaradi dvojnega prodiranja v globino celulitna območja in desetkratnega povečanja ogrevanja teh tkiv je infrardeča terapija veliko učinkovitejša kot katerikoli konvencionalen način.

Infrardeči žarki izboljšajo krvni obtok in posledično absorpcijo hranil. Učinkovito kurjenje maščob je posledica povečane telesne temperature zaradi izpostavljenosti infrardečim žarkom. Termične lastnosti infrardečih žarkov imajo tudi analgetični in sproščujoči učinek, odlično odpravljajo napetost in lajšajo mišične bolečine.

Maderoterapija

Za odstranjevanje celulita in oblikovanje telesa:

Maderoterapija je posebna tehnika masaže za zmanjšanje celulita in oblikovanje telesa, pri kateri se uporabljajo posebni leseni instrumenti. Ti instrumenti pomagajo pri boju proti celulitu, dvigovati zadnjico in zmanjševati količino maščobnih blazinic na telesu. Prvi rezultati so vidni že po nekaj terapijah, priporočljivo pa je izvesti vsaj 5 tretmajev, ki potekajo v serijah, vsak dan ali vsak drugi dan. Rezultati posegov se lahko razlikujejo glede na posameznika.

Prednosti Maderoterapije:

  • Stimulacija limfnega sistema;
  • 100% naravno;
  • Brez stranskih učinkov;
  • Odprava celulita;
  • Zmanjšanje obsega pasu in stegen;
  • Izboljšanje tonusa kože.

Maderoterapija predstavlja več kot le običajno tehniko masaže. Gre za holistično terapijo, ki združuje telesne, psihične in estetske koristi. Redni tretmaji maderoterapije lahko prinašajo izjemne pozitivne spremembe tako v telesu kot v duhu, obenem pa nudijo izjemno doživetje sprostitve in dobrega počutja. Ali se srečujete s celulitom, stresom ali pa si zgolj želite poskrbeti za svoje telo in um, je maderoterapija odlično naravna pot k izboljšanju počutja.

ZA VEČ INFORMACIJ NAM PIŠITE

Share This