lasersko odstranjevanje dlačic, permanentnega make-up-a in tetovaž

Zbogom britvice, enkrat za vselej se poslovite od nadležnih dlačic! Ste se naveličali svojih permanentnih obrvi in tetovaž? Obiščite nas!

Združujemo vrhunsko tehnologijo s strokovnostjo in vam tako zagotavljamo najboljše izkušnje na področju laserskega odstranjevanja.

1. Diodni Laser ICE+

Za trajno in neboleče odstranjevanje dlačic. Uporabljamo diodni laser ICE+, vrhunsko epilacijsko napravo, zasnovano posebej za kozmetične studie in estetske klinike. Laser zagotavlja do 98% učinkovitost, zaradi napredne tehnologije pa omogoča izvajanje tretmajev v izjemno kratkem času. S sodobnim sistemom hlajenja glave poskrbimo, da se tretirani predeli po vsaki usmeritvi laserskega žarka hitro in učinkovito ohladijo na optimalno temperaturo.

Prednosti Diodnega Laserja ICE+:

  • Trajno odstranjevanje dlačic z do 98% učinkovitostjo.
  • Neboleči tretmaji z minimalnim nelagodjem.
  • Hitri rezultati in učinkovito hlajenje kože.

Ne glede na izbrano področje, bodisi bikini predel, noge, pazduhe, roke ali drugo, vam zagotavljamo strokovno izvedbo tretmaja za trajno odstranjevanje neželenih dlačic.

2. Q Switch Nd Yag

Uporabljamo omenjeni laser za odstranjevanje permanetnega make-up-a, tetovaž in pigmentnih lezij, deluje hitro in brez posledic. Z izjemno kratkimi pulzi minimalno poškodujejo tkivo, kar omogoča hitro okrevanje in zmanjšanje nelagodja.

Prednosti Q Switch Nd Yag Laserja:

  • Hitro in učinkovito odstranjevanje tetovaž.
  • Brez ran in brazgotin, minimalna poškodba tkiva.
  • Natančnost in prilagodljivost glede na barvo, lokacijo ter starost tetovaže.

Pri nas razumemo, da je odstranjevanje tetovaž zahteven proces, zato se prilagajamo individualnim potrebam vsake stranke. Starejše tetovaže so običajno lažje odstranljive, pri črnih tetovažah pa dosežemo še boljše rezultate. Naša ekipa strokovnjakov vam bo nudila podporo in informacije skozi celoten proces, da bo vaša izkušnja čim bolj udobna.

Obiščite nas in doživite vrhunsko kakovost storitev ter odkrijte pot do lepše in bolj samozavestne kože. Vaša lepota, naša prednost.

ZA VEČ INFORMACIJ NAM PIŠITE

Share This