Nega rok, nog & depilacija

Urejene roke, noge in telo so kjučen faktor za lepo negovan videz.
Zato je še toliko pomembneje, da za njih redno skrbimo in jih negujemo.

Nail Art

Roke in zlasti nohti ljudi so bili od nekdaj in v mnogih kulturah izraz stanja, privlačnosti in cenjenja lastnega telesa. Še danes so negovane roke in brezhibni nohti izredno pomembni. Vedno in povsod so namreč v vidnem polju okolice. Izražajo osebnost in izkazujejo naše želje in našo samopodobo. Poskrbite, da bodo popolno vzdrževane in zdrave, optimalnega videza, polnega elegance in stila.

Manikura in pedikura

Ker se veliko človeških odnosov začne s stiskom roke, se ne bi smeli osredotočiti samo na popoln make-up, ampak razmišljati tudi o reprezentativnosti drugih delov telesa. Negovane roke s čudovitimi nohti so vizitka samozavestnih žensk in kot take vedno pustijo dober vtis. Zato si privoščite dodatno obravnavo, ki jo strokovno opravimo v našem salonu lepote. Manikura oziroma pedikura se namreč v našem salonu obravnava kot wellness tretma za vaše roke in noge.

Depilacija s trakovi ali vročim voskom

Čudovita gladka koža, v kateri se vedno in povsod počutite odlično. Depilacija je temeljit, učinkovit in hiter način odstranjevanja dlak. Ne glede na to, ali so to roke, noge ali intimno območje – ponujamo vam celotno paleto storitev. Odpravite neželene dlačice. Vzamemo si čas za vas in vam po potrebi tudi svetujemo.

ZA VEČ INFORMACIJ NAM PIŠITE

Share This