Nega obraza

Naš obraz je iz dneva v dan izpostavljen intenzivnim vplivom okolja in zaradi tega je skrb in nega zanj najbolj pomembna. Nikoli torej ni porabljenega preveč časa in pozornosti, da bi koži namenili pravo kozmetiko za regeneracijo.

Naša koža je prav tako individualna in posebna, kot vsako človeško bitje. Je naš naravni ščit, ki dela dan in noč. Zdrava koža se zdravi in obnavlja sama, tako nam zagotavlja nove celice za vsakodnevno življenje. Glede na svojo dovzetnost, življenjski slog in starost pa potrebuje podporo. Mi pa ji moramo zagotoviti le najboljše, vsak dan znova, s tehnologijo in dermakozmetiko. Le tako lahko dosežemo idealno stanje. To je naš cilj.

Za nego obraza uporabljamo kozmetične izdelke Dr. Spiller in Dr. E. Voss.

Izbirate lahko med različnimi tretmaji:

Osvežilna nega – osnovna nega obraza

Osnovna nega vključuje površinsko čiščenje, piling obraza, masko, masažo in kremo. Na vašo želje vam uredimo tudi obrvi.

Pri osnovnem kozmetičnem tretmaju se vse začne s čiščenjem kože: vaša koža bo temeljito osvobojena ostankov ličil in sebuma, prav tako pa se s peelingom očisti madeže in pore. Ko je koža temeljito čista, se analizira stanje le te in določi nadaljnje korake zdravljenja ter ustvari individualni načrt nege.

Trajanje 40 min.

Čiščenje z masko

Čiščenje je osnova za nego kože, usmerjeno v rešitve. Čistilni izdelki, toniki in pilingi ne odstranjujejo le umazanije, ličil, znoja in presnovnih izdelkov, ampak tudi jasno omogočajo optimalen razvoj poznejše nege: aktivne sestavine namreč lahko intenzivno vplivajo le na kožo z očiščenimi porami.

Trajanje 90 min.

Hydro marin nega

Nega daje vlažilni impulz, ki stimulira metabolične aktivnosti kože in ta zaradi detox učinka postane bolj gladka. V glavnem to koristi dehidrirani koži, ki je ponavadi neuravnotežena zaradi usedlin in nečistoč. Hidrirajoče morske alge z globokim delovanjem izrecno podpirajo aktiviranje bioloških funkcij, ki spodbujajo čiščenje od znotraj. Rezultat je osvežena, jasna in čvrsta polt.

Trajanje 90 min.

Anti-age nega

Sledi časa se lahko popravi z uporabo naravnih aktivnih sestavin. Visokoenergijska krema preprosto zavira linije in gube…za trajen anti–age učinek. Pomlajevanje kože je zapletena naloga, z anti–age nego pa dosežemo vrhunski volumen kože.
V nekem trenutku vsaka koža pokaže sledi časa. Povečanje izgube vlage, zmanjšanje aktivnosti celic in zmanjšanje čvrstosti so posledice naravnega procesa staranja. Z visokotehnološkimi postopki pa so nam zagotovljeni negovalni produkti, s katerimi je mogoče učinkovito preprečiti ta proces.

Trajanje 60 min.

Intenzivna lifting nega

Uživajte v mini liftingu in gube se bodo zmanjšale!
Z vlažilnim tretmajem iz morskih alg se koža oskrbi z vlago in postane nežno gladka. Koža je videti bolj sveža in bolj elastična, mimične gube so manj opazne – vaš obraz dobi sijoč videz.
S predlaganimi izdelki lahko učinek podaljšate doma. Ta tako imenovani efekt maske je optimalen, npr. pred večernim ličenjem.

Trajanje 90 min.

Masaža obraza

Masaža obraza je prijetno in sproščujoče doživetje, zaradi česar se počutite sveže in pozabite na stres. Pozitivno vpliva na vašo kožo, pospešuje krvni obtok, povečuje prekrvavitev, nahrani vaše celice s kisikom ter pomaga pri regeneraciji tkiv.

Trajanje 20 min.

Diamantni piling

Za bolj gladko, čistejšo in svežo kožo. Pomlajuje obraz, žametna polt pa je zagotovljena!
Diamantni piling je kozmetični postopek, kjer kontrolirano luščimo vašo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakumom. Diamantne glave z različnimi odstavki nam omogočajo, da je luščenje in čiščenje vaše kože kontrolirano, varno in brez bolečin.

Diamantni piling priporočamo za:
– Hiperpigmentacijo, gube, starostne pege, utrujeno in suho kožo;
– mastno kožo s širokimi porami;
– različne vrste brazgotin.

Po tretmaju je koža nekoliko bolj občutljiva in pordela, vendar rdečica izgine v 24-ih urah. Sončenje nekaj dni po tretmaju odsvetujemo. Priporočljiva je krema z visokim zaščitnim faktorjem. Pomembno je tudi, da ne nanašate ličil do naslednjega dne.

Trajanje 25 min.

Share This