hair stroke, Microblading & powder brows

Delno permanentne obrvi so videti tako natančne/enakomerne in jih ni moč prepoznati kot nenaravne. Pigmentacija, prilagojena tipu kože in barvi oči, harmonično dopolni celotno sliko obraza in doseže absolutno sanjski rezultat.

Real brows oziroma Hair stroke tehnika

Vizualno oživite dlačice na obrveh, ki nočejo zrasti zaradi neprimerno dolgotrajnega puljenja. Vaše obrvi bodo popolne oblike, saj s posegom optično dvignemo veke in “odpremo oko”. Prav tako pa s tehniko lahko nadomestimo manjkajoče dele obrvi tudi v primeru brazgotin.

Kakšna je razlika med tehniko Real brows in Microbladingom?

  • Tehnika se izvaja s pomočjo naprave, na kateri se uporablja enkratna igla. Microblading pa se izvaja “ročno” s pomočjo enkratnega rezila.
  • Hair stroke ne poškoduje kože;
  • Microblading na koži lahko pusti trajne brazgotine, tehnika Real brows pa ne pušča nobenih poškodb kože;
  • Tehnika omogoča popolnoma nasičen videz obrvi, boljše zadrževanje barve, manj travmatičen vpliv na kožo in lažji proces celjenja.

Microblading

Za pigmentacijo drobnih dlačic uporabljamo sterilno zapakirane nastavke oziroma rezila. Z mikroskopskim rezilom nato ustvarjamo enojne tanke črte v obliki dlačic z nežnim pritiskom na kožo in te tvorijo okvir pigmentacije. Dlačice so tako fino izrisane, da jih težko razlikujete od naravnih dlačic. Nanese se pigment, ki prodre zelo plitko v kožo, tam pa ostane do enega leta. Pred posegom z vami opravimo podroben posvet, na katerem vam svetujemo in odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

Postopek posega
Poseg seveda vključuje podroben posvet, predhodni izris in šele potem pigmentacijo. V približno 1,5 ure je poseg končan. Priporočljiva je korekcija po 6-12 mesecih, kjer se barva intenzivira in osveži. Posamezna dlačica vedno ostane natančno definirana.

Kako obstojen je microblading?
Obstojnost obrvi je približno 1-2 leti, odvisno od stanja kože. Pigmentacija bo vidna nekaj let, vendar bo enakomerno zbledela in ne bo puščala nobenih ostankov (“zelene barve”) kot pri običajnem trajnem ličenju. To ustvarja nove možnosti za spreminjanje barve in oblike.

Skrb po posegu
Skrb za obrvi po posegu je izredno pomembna. Za to boste prejeli podrobna navodila za nego, s čimer se boste izognili kakršnim koli neželenim posledicam.

Senčenje – Powder brows

Novi kozmetični trend za presenetljivo resnične in lepo polne obrvi. Polne in enakomerne obrvi so zelo priljubljene. Toda kaj storiti, če naravne obrvi preprosto nimajo želene gostote in volumna? Če ne želite risati obrvi znova in znova, si lahko s pomočjo pol-trajnega ličenja uresničite sanje o popolnih obrvih. Puder obrvi so trenutno zelo priljubljene, saj se s posebno tehniko nanašanja ustvari zelo naraven videz. Pigmentacija obrvi deluje kot puder, poudari in optimizira obliko in barvo obrvi. Za powder brows pogosto uporabljamo dve različni barvi. Zato se tovrstno oblikovanje obrvi imenuje tudi “Ombré Brows”. Takoj po tretmaju je barva še vedno zelo opazna, vendar se intenzivnost barve zmanjša. Pobarvane obrvi v kratkem času postopoma postanejo bolj naravnega videza.

Kako obstojna je tehnika senčenja Powder brows?
V povprečju lahko obstoji do enega leta in pol. Po enem letu se običajno priporoča manjša korekcija. Na ta način ostane barva sveža. Kljub temu pa ni mogoče natančno napovedati obstojnosti puder obrvi. Konec koncev, kako dolgo bo permanentno ličilo vidno na vaši koži, je odvisno od tega, kako hitro se obnovi vaša koža. Mlajša je koža, hitreje se obnavlja.

ZA VEČ INFORMACIJ NAM PIŠITE

Share This